Study guides

Q: How many months are in 60 years?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 60 months in 5 years.

There are 60 months in 5 years. 12 months/year x 5 years = 60 months.

There are 12 months in one year. Therefore, 60 months is equal to 60/12 = 5 years.

60 months equals 5 years, because there are 12 months in a year and 60 / 12 is 5.

There are 12 months in one year. Therefore, 60 years is equal to 60 x 12 = 720 months.

There are: 60*12 = 720 months

There are 60 months in five years.

there are 12 months in a year. multiply the number of years by 12. Example: How many months are there in 5 years? 12*5=60 there are 60 months in 5 years

12 months multiplied by 5 years = 60 months

5 Years

Your answer would be 5 years. 60 / 12 = 5

60 months is five years.

60

60

5 of them.

60

There are 60 months in 5 years because there are 12 months in a year, so 12 multiplied by 5 equals 60. Basically, 60 months.

18 months.

There are twelve months in a year. Therefore, in five years, there are sixty (60) months.

5 years. 1 year = 12 months. 60/12=5.

5 years 3 months 5 x 12 = 60 3 + 60 = 63

one year = 12 months 5 years = 60 months

It is one month less than 5 years (60 months). 59 months divided by 12 months in a year is about 4.92 years.

a decade is 10 years half a decade is 5 years a year has 12 months 5 * 12 = 60 half a decade has 60 months 60

39